Efectuam microcipari, eliberam carnete de sanatate si pasapoarte cu serii conform Registrului de Evidenta al Cainilor cu Stapan  R.E.C.S.
          Puteti verifica daca cainele dumneavoastra a fost inregistrat in baza de date si daca i-au fost inregistrate vaccinarile si deparazitarile accesand linkul www.rompetid.ro

Ce este microciparea?
          Microciparea este un procedeu permanent si neinvaziv de implantare subcutanata a unui microcip, in regiunea cervicala a animalului dumneavoastra de companie.
Microciparea reprezinta una dintre conditiile obligatorii pentru a putea calatori in strainatate cu animalul dumneavoastra (este necesara si eliberarea unui pasaport international), dar este utila si in cazul in care patrupedul se pierde. Astfel, microciparea ofera o sansa in plus ca animalul dumneavoastra sa se reintoarca acasa.

Implantarea
          Este un procedeu similar cu injectia obisnuita. Se utilizeaza o seringa speciala de unica folosinta si un ac subtire si steril. Aceasta operatiune nu este dureroasa, nu provoaca hemoragii si nu necesita anestezie.

Microcipul
          Microcipul este un dispozitiv de dimensiunea unui bob de orez, nu este toxic si nu afecteaza sanatatea animalului. Acesta contine un cod unic ce va fi stocat intr-o baza de date, impreuna cu datele de contact ale stapanului. Dispozitivul detine un sistem antimigrare, astfel el ramane implantat in acealsi loc toata viata. Acest sistem nu necesita baterii, bazandu-se pe unde de joasa frecventa, detectate de un scanner compatibil.